Turgut Yüksel
 
  Ana Sayfa
  Hakkımda
  Tarifler
  Meyve Çiçekleri
  Usta'nın Günlüğü
  Haber-Makale
  Ziyaretçi defteri
  İletişim
Tarifler
=> Daha kayıt olmadın mı?

Tarifler - İçli Bazlama

Burdasın:
Tarifler => Börekler => İçli Bazlama

<-Geri

 1 

Devam->


Turgut
(şimdiye kadar 95 posta)
08.02.2010 19:12 (UTC)[alıntı yap]
İçli Bazlama
3 su bardağı un
su
1 adet maya,
1 tatlı kaşığı tuz

İç Malzemesi;
250 gr kıyma
1 adet domates,
2 adet sivri biber
1 adet kuru soğan
3 diş sarımsak
Sıvı yağ
Maydanoz
1 yemek kaşığı salça
Kimyon
Karabiber
Tuz
Yapılışı
Mayayı suda eritin ve içine unu, tuzu ilave ederek bir hamur elde edin. Mayalanmaya bırakın. Diğer tarafta bir tencerenin içine sıvı yağ koyun. Soğanı, biberi, kıymayı, sarımsağı ve domatesi koyup domates suynu çekene kadar pişirin. Piştikten sonra maydanozu, tuzu ve baharatları ilave edin. Hamurdan parçalar kopararak açıp içine iç malzemesinden koyun. Tavada pişirin. Piştikten sonra rulo yaparak servis yapın.


Cevapla:

Nickin:

 Metin rengi:

 Metin büyüklüğü:
Tag leri kapat



Bütün konular: 95
Bütün postalar: 95
Bütün kullanıcılar: 1
Şu anda Online olan (kayıtlı) kullanıcılar: Hiçkimse crying smiley
 
   
Bugün 1 ziyaretçi (36 klik) kişi burdaydı!
Bu web sitesi ücretsiz olarak Bedava-Sitem.com ile oluşturulmuştur. Siz de kendi web sitenizi kurmak ister misiniz?
Ücretsiz kaydol