Turgut Yüksel
 
  Ana Sayfa
  Hakkımda
  Tarifler
  Meyve Çiçekleri
  Usta'nın Günlüğü
  Haber-Makale
  Ziyaretçi defteri
  İletişim
Tarifler
=> Daha kayıt olmadın mı?

Tarifler - Dömi-Glas Sos

Burdasın:
Tarifler => Soslar => Dömi-Glas Sos

<-Geri

 1 

Devam->


Turgut
(şimdiye kadar 95 posta)
08.02.2010 20:07 (UTC)[alıntı yap]

Dömi-Glas Sos (6 Su Bardağı
Malzemeler
800 gr İspanyol Sosu (2 su bardağı
1 Kg (5 Su Bardağı Et Suyu
2 Çorba Kaşığı Mantar (Kıyılmış
5 Çorba Kaşığı Kırmızı Şarap


Yemeğin Tarifi
Bu klasik Fransız sosu genellikle öteki sosların yapılmasında ana madde olarak kullanılır. Ama yalnız başına da, rosto v bifteklerle servis edilebilir.
İspanyol sosunu, et suyunu ve mantarları büyük bir tencereye koyunuz.
Tenceredeki karışımı, orta ateşte kaynatınız. Kaynayınca ateşin altını kısıp 30 dakika üçte birini çekene kadar yavaş yavaş pişirdikten sonra şarabı ekleyiniz.
Tenceredeki sosu dibine tülbent döşenmiş süzgeçten geçirerek bir sosluğa süzüp servis ediniz.

Cevapla:

Nickin:

 Metin rengi:

 Metin büyüklüğü:
Tag leri kapat



Bütün konular: 95
Bütün postalar: 95
Bütün kullanıcılar: 1
Şu anda Online olan (kayıtlı) kullanıcılar: Hiçkimse crying smiley
 
   
Bugün 1 ziyaretçi (25 klik) kişi burdaydı!
Bu web sitesi ücretsiz olarak Bedava-Sitem.com ile oluşturulmuştur. Siz de kendi web sitenizi kurmak ister misiniz?
Ücretsiz kaydol